Trots att vi säljer gamla och antika saker ska vi nu försöka hänga med i internetåldern och den nya tekniken. Vi har blivit med blogg och kommer här skriva om aktuella händelser, antikviteter, antikmässor och allmänt om vackra föremål.

Vi som jobbar på Östregård är genuint intresserade av gamla saker och många av oss samlar själva på något. Många som bloggar skriver passionerat om sina intresseområden och fotograferar detta för att dela med sig till sina läsare. Vi får se vad som händer med Östregårds antikblogg.

Läs vår antikblogg genom att klicka här.

Kommentarer är tillåtna på blogginläggen och din kommentar publiceras direkt. Vår sidadministratör granskar inläggen regelbundet och tar bort inlägg som är stötande, har tvivelaktigt innehåll eller innehåller otillåtna ord. Sunt förnuft gäller och vi kan få fram IP-nummer om servicen missbrukas. Så länge kommentarer sker i god ton och tillför något till ursprungsinlägget välkomnar vi dem!  Kommentarsförfattaren ansvarar för sina kommentarer själv och Östregård kan ej hållas ansvarigt för vad någon annan skriver.

 

Bloggregister

Har du en egen antikblogg eller blogg där du skriver om loppis, second hand, antikt, samlarsaker eller retrodesign i största allmänhet, hör gärna av dig till oss och lägg till din blogg i vårt register så alla besökare på vår hemsida kan inspireras av dig och din blogg.

Klicka här för att se vårt register över svenska bloggare som skriver om antikt, loppis, second hand m.m.