Inred med antika saker

Lustiga hattar, kuddar, tavlor och en gammal väggklocka är bara något av det som finns i den avdelning som vi kallar för 1880. Där hittar man tidstypiska saker för perioden kring år 1900. När man inreder sitt hem är det bra att skaffa en egen stil, det är väldigt charmigt att blanda upp en modern inredning med några gamla föremål. På samma sätt kan det ibland vara snyggt att sätta in en modern sak i en annars gammeldags inredning.

I inredningstidningar och på bloggar om heminredning finns otaliga tips på hur man ska dekorera och möblera sitt hem. Tjusningen med loppis och antikt är att man kan skapa sin egen stil och vara ganska unik med den. Antika saker är ju inte direkt dussinvara och man får ofta besöka många vänner innan man hittar en exakt likadan tavla eller soffa med precis samma tyg om man har en gammal dito. Som loppisfantast som köper mycket gammalt får man ofta från “åhhhh, vilken snygg STOL var har du köpt den?”

Vi försöker möblera och dekorera så att du skall inspireras. Vi ställer upp våra föremål så att man skall se potentialen och vilja köpa. Genom att handla hos oss bidrar du även till återbruk av varit vilket är bra för miljön. Ett evigt kretslopp. När du tröttnar på en loppissak, eller antik möbel kan du sälja den i din tur och göra någon annan glad.

Antika möbler och prylar på Östregård