Om webbplatsen Östregård

Östregårds Antik och Loppmarknad i Moheda har funnits på internet sedan 2007. I vår antik- och loppmarknad finns det mesta för hemmet och här på hemsidan försöker vi presentera affären och dess utbud på ett inspirerade sätt.

Allt material på sidan är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Bilder, texter och annat vi publicerar här är unikt skrivet och tillverkat för Östregård och dess verksamhet. Det är förbjudet att kopiera texter och bilder utan lov.

Det är däremot tillåtet att citera korta stycken om källan anges med klickbar länk; tex: “Östregårds Antik och Loppmarknad i Moheda har funnits på internet sedan 2007. I vår antik- och loppmarknad finns det mesta för hemmet och här på hemsidan försöker vi presentera affären och dess utbud på ett inspirerade sätt.” Från www.Östregård.se

 

__________________________________

Med tillstånd av Östregård i det här fallet:

(om kunden tycker det är ok brukar vi passa på att göra reklam för oss genom några rader på det här viset i samband med copyrightinformationen)

ostregard.se är gjord av Tisjö service, som gör prisvärda och användarvänliga hemsidor åt små och medelstora företag. Systemet vi jobbar i är WordPress och vi kan hjälpa till med domänregistrering, viss kodning, textbearbetning, enklare grafisk formgivning och amatörfotografering för att göra en billig men inspirerade hemsida åt företag. Kontakt:  076-146 76 71