Lantlig inredning har varit i ropet ganska länge vid det här laget. Man kan köpa nytillverkade möbler och inredning som ser gammal ut och man köpa varor som är äkta gamla om man kan kalla det så. Beroende på hur gammal den gamla möbeln ska vara kan priset skilja sig ganska ordentligt åt. En gustaviansk byrå från tiden är bra mycket dyrare än en liknande av senare tillverkning.

Shabby chic inredning

Är man mer intresserad av att ha vackra ting omkring än att de måste vara riktigt gamla originalmöbler från tiden, kan man spara en slant och ha kul om man letar efter gamla möbler på loppis och auktion. En stol från början av 1900-talet kostar inte många hundralappar och kan målas och kläs om hur man vill. Bara fantasin sätter gränsen.

Många av våra kunder målar, skrapar och skulpterar det de köper hos oss. Ibland får vi se foton på möbler som blivit i det närmaste oigenkännliga. Det är jättekul tycker vi, så dela gärna med dig till oss som vi får lägga ut här på webben som inspiration.

Måla gråvitt eller måla vitt, kallas ofta att man shabbar eller gör shabby-chic. Vi ska motvilligt erkänna att vi inte hänger med fullt ut i alla inredningstrender, men vi har känsla för vackra föremål och tycker om att bygga trivsamma miljöer i affären. Vita möbler är mycket enkelt att möblera med och det mesta går att kombinera med lantlig inredning.

zink trädgardsdekoration

Nu ökar även intresset för industridesign och slitna verkstadsinredningar i landet. Vi märker av en lite högre efterfrågan på dessa ting nu och letar för fullt för att kunna erbjuda mer sådant i affären.

Välkommen till Moheda om du vill köpa gamla antika möbler eller modernare möbler du själv kan göra om i lantstil.