Liten överblick

Det är inte varje vecka vi hinner ta bilder och lägga ut på webben, men de gånger vi lyckas är det kul att vi kan dela med oss på hemsidan, fabebook och instagram. Det lättaste vore att ha nån app i telefonen så man ta ett halvdussin bilder och bara trycka “dela” så är de ute på alla kanaler man har. Hittills har vi inte lyckats hitta ett sådant program utan nu tar vi en bild lite då och då publicerar.

Detta är en interiörbild från avdelningen vid kassorna. Åt höger är det vi själva kallar 30-talet, där är oddsen stora att det finns något från just den tidsepoken. Till vänster i bild och det som inte syns som man istället får fantisera är jugend-avdelningen. Där finns äpplet, ek, 1920-talsmöbler och kanske någon annan hylla och såklart allt pynt som passar in med de möblerna.

Det är dock inte alltid så lätt att få in saker exakt där de bör stå och hör hemma. Vissa veckor är visa typer av varor överrepresenterade och andra är mer sällsynta.

Denna vecka har vi ett rikligt utbud med stor mångfald. Hoppas du kommer och hittar något att trivas med. Vi tipsar gärna om vår #hashtag på instagram som är #östregård. Dä’r får man gärna lägga upp bilder på prylar som kommer från Östregård. Antingen innan de bytt ägare – eller varför inte visa hur det blev när prylen kom hem?

 

Stilmöbler rokoko och 30-tal