Öppettider

Den nu pågående pandemin i världen medför begränsningar i företag och affärers öppethållande. Såvida inte regering och myndigheter meddelar annat har vi öppet. Vi vidtar säkerhetsåtgärder och begränsar antalet besökare inomhus samt har öppet fler dagar. Du som har sjukdomssymtom skall stanna hemma.
PÅ VÅR INSTAGRAM LIGGER ALLTID SENASTE AKTUELLT.
www.instagram.com/ostregard – vi försöker även hålla denna sida uppdaterad varje dag.

KOMMANDE ÖPPETDAGAR 

Vi fortsätter med lördags- och söndagsöppet, klockan 12-17.

14/11 och 15/11

21/11 och 22/11

28/11 och 29/11

 

Vi har öppet även i december och framåt men vill inte bestämma och skriva för mycket nu innan vi vet hur världsläget och reglerna ser ut. Håll utkik på webben här eller Instagram.

 

Sveriges regering har beslutat om restriktioner. Vi omfattas inte av regeln om 8 personer pga vi är en butik men gör vad vi kan för att minska smittspridning. Bl.a. genom att utöka antalet öppetdagar och vid behov begränsa antalet personer i lokalen.
Senaste nytt och snabba uppdateringar finns alltid på vår instagram @ostregard

 

 

Under juli och början av augusti har vi det vi kallar högsäsong och då kan det vara trångt i lokalerna om man kommer precis i samband med öppningsdags. Efter klockan 15.00 brukar det ha lugnat ner sig och då kan man strosa runt i lugn och ro och titta på vad vi erbjuder i sin egen takt.

Vi brukar rekommendera att första gången man kommer till Östregård eller om man mest är ute efter en trevlig söndagsutflykt är det lämpligast att komma på eftermiddagen.

Vi accepterar de flesta betal- och kreditkort samt kontanter.

OBS OBS INGEN TISDAGSFÖRSÄLJNING TILLS VIDARE PGA COVID. Vi har öppet för varuutlämning på tisdagar mellan klockan 18-19. Obs gäller endast tisdagar efter öppetsöndag. Då går det även bra att komma och sälja saker till oss.