Sälja till oss

OBS OBS INGEN TISDAGSFÖRSÄLJNING TILLS VIDARE PGA COVID. Vi har öppet för varuutlämning på tisdagar mellan klockan 18-19. Obs gäller endast tisdagar efter öppetsöndag. Då går det även bra att komma och sälja saker till oss.

 

Varje vecka är vi ute på nya inköpsrundor och letar saker att sälja i affären. Vi köper på auktioner och från dödsbon. Vid en flytt händer det att man får saker över och då köper vi även överblivet bohag om vi bedömer att vi kan sälja sakerna vidarHar du enstaka objekt eller bara några få lådor är det absolut smidigaste sättet att sälja saker till oss att komma ut till Östregård en tisdagskväll kl.18-19. Varje tisdag efter en öppetsöndag har vi mottagning av gods och då tittar vår inköpare på sakerna och säger vad hon kan betala för det.

Sälja dödsbo

Större partier, sterbhus, otympliga möbler och dödsbon kommer vi såklart och tittar på och ger ett pris vad vi är beredda att betala. Innan vi kommer och värderar är det lämpligt att ni har plockat undan de saker ni själva ska ha, eller åtminstone märkt upp dem så inga missförstånd uppkommer.

Vi avråder er från att slänga saker innan vi har varit och tittat. Tyvärr händer det allt för ofta att när stressade och inte så antikkunniga anhöriga tömmer en framlidens släktings dödsbo slängs ”fel” saker.

Telefonnummer finns på kontaktsidan. Eller föredrar du att skicka e-brev så är adressen i n f o @ o s t r e g a r d . se (givetvis utan mellanslag – så skriver vi för att undvika spamrobotar)